MAXIM servis s.r.o.

Vitajte!

Goodyear Wrangler DuraTrac - ocenená Off Road Award 2014

Voľby ocenenia Off Road Award pre rok 2014 sa zúčastnilo viac ako 63 000 čitateľov. Asi jednu tretinu hlasov získala pneumatika Goodyear, ktorá bola vyvinutá na používanie v ťažkom teréne.

Pneumatiku Goodyear Wrangler DuraTrac si nedávno vybrala značka Ram na svoj model Power Wagon 2014. Pneumatika bola pôvodne vyvinutá a súčasne sa aj vyrába v Spojených štátoch. Vyrába sa však aj v továrni v meste Fulda v Nemecku na uspokojenie záujmu európskych výrobcov o najrôznejšie rozmery pneumatík.

Ocenenie „Off Road Award“ sa udeľuje od roku 1982. Čitateľom umožňuje vybrať si najlepšie terénne vozidlá v 13 kategóriách a vybrať si aj najlepšiu terénnu pneumatiku. Alexis Bortoluzzi, Brand & Strategy Director for Goodyear EMEA prehlásil: „Sme nadšení, že tento prestížny magazín znova zvolil našu terénnu pneumatiku za najlepšiu. Krása tohto ocenenia spočíva v tom, že ide o voľbu samotných vodičov terénnych vozidiel. Majú skúsenosti s tým, čo funguje na ich vozidlách a vedia, aký výkon vyžadujú. Toto ocenenie je jasným potvrdením výkonnosti pneumatiky DuraTrac priamo od ľudí, ktorí ju používajú.“​​

O společnosti Goodyear

Goodyear je jeden z najväčších svetových výrobcov pneumatík. Spoločnosť zamestnáva približne 69 000 pracovníkov a svoje výrobky vyrába v 51 závodoch v 22 krajinách sveta. Dve inovačné centrá (Akron – Ohio a Colmar-Berg – Luxembursko) sa snažia o rozvoj najmodernejších výrobkov a o služby, ktoré stanovia technologické a výkonnostné štandardy pre celé odvetvie. ​

Viac informácií o spoločnosti Goodyear a jej produktoch nájdete na www.goodyear.sk.